Magunkról

Az Equinox Tender-t 2010-ben hozta létre az Equinox Consulting Kft., valamint Dr. Csizmadia Péter. A társaság megalapításával az alapítók célja az volt, hogy a pályázati támogatások folyamatának teljes projektciklusát lefedő integrált szolgáltatás- és tudásközpont jöjjön létre az Equinox-cégcsoport égisze alatt.  

Az Equinox Tender szolgáltatási portfoliója a közbeszerzési szolgáltatási piacon jelen levő klasszikus tevékenységeken (tanácsadás, lebonyolítás, képviselet) kívül olyan komplex munkamódszert igénylő feladatokra is kiterjed, mint a (köz)beszerzési modell- és koncepcióalkotás, a pályázati szakaszban is érvényesített stratégiai (köz)beszerzési tervezés, valamint a szabálytalansági gyakorlatra is kiterjedő minőségbiztosítás. A gyakorlati tapasztalataink által is visszaigazolt szakmai meggyőződésünk, hogy a pályázati folyamathoz kapcsolódó, különböző szakmai kompetenciákat igénylő szolgáltatások integrálásával hatékonyabb megoldásokat szállíthatunk ügyfeleink részére, továbbá a támogatási projekt megvalósításának sikerességét alapvetően befolyásoló (köz)beszerzési konstrukció már azelőtt optimalizálható, mielőtt a konkrét beszerzés megindítására sor kerülne.

Célunk ugyanakkor az is, hogy ügyfeleinket ne csak a fejlesztési elképzeléseik előkészítő fázisában, hanem a pénzügyi források sikeres bevonása után, a projekt megvalósításában is közbeszerzési tanácsadói szolgáltatásokkal támogassuk, hiszen nagyon ritka az olyan projekt, amely teljes mértékben az eredeti elképzelések szerint valósulhat meg. Munkánk csak akkor lehet igazán sikeres, ha egy jól előkészített projekt valóban az ügyfeleink igénye és céljai szerint valósul meg és nem csupán szűken vett tanácsadói vállalásainkat teljesítjük számukra. Ez a komplex projektszemlélet biztosítja ügyfeleink hosszú távú elkötelezettségét és folyamatos megelégedettségét kiszámítható szolgáltatásaink iránt.

Céljaink elérése érdekében kizárólag olyan munkatársakkal dolgozunk, akik releváns elméleti és több éves szakmai tapasztalatukkal szavatolják munkáink minőségét.

Hisszük, hogy „két ember között a legrövidebb út az egyenes beszéd”. (Szilágyi Domokos)

Küldetésünk

  • Innovatív, testreszabott és professzionális tanácsadói szolgáltatásainkkal teljes körű megoldást adjunk ügyfeleink fejlesztési elképzeléseinek megvalósításához. 
  • Támogassuk ügyfeleinket a projekt-előkészítéstől a pályázatokon elnyerhető források bevonásán keresztül azok hatékony és szabályszerű felhasználásáig. 
  • Partnereinkkel minden esetben hosszú távú, kölcsönösen előnyös együttműködést alakítsunk ki.

Munkatársaink elé folyamatos és változatos szakmai kihívásokat állítva biztosítsuk kiemelkedő fejlődésüket.